Apotheek.nl in de race voor vijfde award Website van het Jaar

By | 06/09/2022

Apotheek.nl maakt voor de vijfde jaar op rij kans op de award Website van het Jaar, in de categorie gezondheid. De KNMP roept apothekers, apotheekassistenten en -medewerkers op om Apotheek.nl te stemmen. De stemperiode loopt van 5 september tot en met 21 oktober 2022.

Apotheek.nl

De hoge waardering, een 9,6 in 2021, van de actuele en praktische medicijnwebsite is het resultaat van de nauwkeurige werkwijze van het team achter Apotheek.nl. De informatie is niet alleen gebaseerd op bijsluiters, maar ook op wetenschappelijke richtlijnen, standaarden en onderzoek.

Medicijninformatie voor iedereen

Apotheek.nl biedt begrijpelijke medicijninformatie voor iedereen. Voor patiënten die moeite hebben met lezen, weinig tijd hebben of het liefst alleen video’s bekijken. Er zijn instructievideo’s in maar liefst vier verschillende talen, moeilijke woorden worden uitgelegd en er is informatie te vinden over medicijngebruik en verkeersdeelname.

Apothekers, apotheekassistenten en -medewerkers kunnen gebruikmaken van de website om snel medicijninformatie op te zoeken of om patiënten te voorzien in hun informatiebehoefte.

Over de award

De award ‘Website van het jaar’ is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Websites worden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *