Columnisten

ApothekersNieuws biedt professionals, die werkzaam zijn in de zorg en binnen de farmaceutische industrie in het bijzonder, de mogelijkheid om op regelmatige basis hun eigen mening te geven over actuele situaties.

Independiente
Deze columnist is werkzaam als apotheekhoudend apotheker in Nederland. De betekenis van dit pseudoniem is zelfstandigheid in de breedste zin van het woord. Het staat voor de zelfstandige apotheker, maar ook voor de apotheker als zelfstandige professional in het huidige zorgveld.

Lees alle columns van Independiente

Marketwatcher
Deze columnist is een buitenstaander maar tevens ook een insider. Door een heldere kijk op zaken met cijfers en feiten wordt geprobeerd duidelijkheid te brengen in preferentie-land. Er is een duidelijke voeling met de Nederlandse apotheek en de farmaceutische industrie zonder een direct commercieel belang.

Marketwatcher irriteert zich aan de struisvogelpolitiek van de grote generieken en industrie. Kan zich niet verplaatsen in de politieke spelletjes en het consolidatie beleid van de KNMP, die door dit beleid haar leden in de kou laat staan. En tevens grote moeite heeft met het feit dat de apothekers, zowel ondernemers als zorgverlener, zich dit alles laten aandoen zonder de bewakers van de beroepsgroep tot de orde te roepen. De Zorg wordt verkwanseld !

Lees alle columns van Marketwatcher