KNMP Kennisbank in 2018

By | 27/11/2017

De KNMP werkt aan een vernieuwde KNMP Kennisbank met meer gebruiksgemak en een moderner design. De lancering van de hedendaagse vormgeving staat gepland voor januari 2018. In de herfst van 2018 komt er nog meer overzicht in het Informatorium Medicamentorum, plus een aantal vernieuwde functionaliteiten.

KNMP Kennisbank

De vernieuwde KNMP Kennisbank en de verbeteringen in het Informatorium Medicamentorum komen mede tot stand dankzij de feedback van gebruikers en de inbreng van praktijkapothekers, die zich deze zomer beschikbaar stelden voor het geven van input. Ook helpen ze met nadere feedback bij de optimalisatie.

Stap 1 is een moderner jasje voor de KNMP Kennisbank in januari. In het najaar van 2018 staan volgende verbeteringen in het Informatorium Medicamentorum gepland, waardoor informatie overzichtelijker en beter vindbaar wordt. Daarnaast volgt de introductie van een aantal functionaliteiten, die het de apotheker makkelijker maken het werk uit te oefenen.

De laatste grote vernieuwing van de Kennisbank dateert van vier jaar geleden.

Meer informatie
KNMP Kennisbank

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *