Indicatorenuitvraag 2015 sluit 25 april

By | 15/04/2016

Maandag 18 april 2016 start de laatste volle week waarin apothekers de indicatoren kunnen invullen in de vragenlijst. De uitvraag van de jaarlijkse kwaliteitsmeting sluit op 25 april 2016. Het is na deze datum niet meer mogelijk om de vragenlijsten in te vullen.

Gevolgen niet invullen indicatoren
Als u de enquête niet invult kunnen de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), zorgverzekeraars en patiënten geen gebruikmaken van uw gegevens. Niet invullen betekent dat uw gegevens niet beschikbaar kunnen komen voor IGZ en niet kunnen worden opgenomen in de openbare dataset. Deze openbare dataset wordt door een aantal verzekeraars gebruikt in de contractering en is de basis voor weergave op de publiekssite Apotheek.nl voor openbare apotheken.

Geen inlogcode ontvangen of problemen bij het invullen van de vragenlijst
Loopt u tijdens het invullen tegen problemen aan? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op met de helpdesk van Desan: Monique van Alphen via kwaliteitsmonitor@desan.nl of 020-5207279.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *