CBG Collegedag 2015: ’Geneesmiddelen in Beweging’

‘Geneesmiddelen in beweging’ is het thema van de CBG Collegedag 2015 op woensdag 3 juni 2015. Keynote speakers zijn Agnes Kant (Lareb) en Anton Pijpers (UU). Ook de middag belooft afwisselend te worden met interessante workshops, passend bij het thema van dit jaar.

Thema en sprekers
De geneesmiddelenwereld is in beweging. Voor de ene partij gaan de ontwikkelingen te snel en voor de ander te langzaam. Welke gevolgen hebben deze veranderingen voor het CBG en de spelers in het veld?

Agnes Kant (directeur Lareb) geeft tijdens de CBG Collegedag een presentatie over de bewegingen in het rapporteren en omgaan met bijwerkingen. Anton Pijpers (vice-voorzitter College van bestuur Universiteit Utrecht, hoogleraar Monitoring Diergezondheid) spreekt over One Health en farmaceutische innovatie.

Workshops
Het middagprogramma bestaat uit twee rondes met 5 interactieve workshops. Deze workshops worden gegeven door collega CBG-ers en waar mogelijk met een partner uit het veld. De exacte invulling van alle workshops wordt op dit moment vormgegeven. Meer informatie hierover volgt spoedig!

Inschrijven
Wij kijken uit naar een interactieve CBG Collegedag met het doel de bezoeker te inspireren, inzicht en nieuwe kennis te geven en van elkaar te leren.

Kom nú alvast in beweging en zet de CBG Collegedag 2015 op 3 juni in uw agenda! Informatie over de inschrijving volgt begin april.

Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *