Toekomstvisie 2025 centraal tijdens DLB’s

By | 16/09/2019

De Toekomstvisie 2025 staat dit najaar centraal in de reeks districtsledenbijeenkomsten (DLB’s). Het volledige thema luidt ‘Apotheker 2025: Grip op de toekomst’. De DLB’s vinden plaats van 12 november tot en met 3 december 2019 op verschillende locaties in het land, waarvan de laatste bijeenkomst in de avond is.

Apotheker 2025: Grip op de toekomst

Welke ontwikkelingen in de zorg gaan de apotheker in 2025 raken? Hoe zichtbaar is de apotheker in het zorgveld? Hoe gaat de apotheker van 2025 om met gestelde uitdagingen? Welke stappen moet de apotheker dan nu gaan zetten op het gebied van kennis, techniek, infrastructuur en omgeving?

Grip krijgen op de toekomst betekent regie nemen. Een eerste stap hierin is het gesprek met elkaar aangaan over de gewenste stappen voorwaarts. Praat mee over de toekomst van en voor alle apothekersberoepsgroepen.

Meer informatie

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *