Save the date! CBG Collegedag 2023 – Omgeving in beweging

Noteer woensdag 14 juni 2023 alvast in je agenda: het is de datum van de CBG Collegedag, ons jaarlijkse relatie-evenement. Deze editie vindt plaats in DeFabrique in Utrecht en staat in het teken van geneesmiddelen beoordelen in een veranderende wereldEen Omgeving in beweging dus

De wereld van de ontwikkeling van nieuwe medicijnen is volop in beweging. Er komen nieuwe manieren van behandelen en van onderzoek doen. Ook staat er op het gebied van Europese wet- en regelgeving voor geneesmiddelen veel te veranderen.

Tijdens interactieve workshops en lezingen door experts bekijken we die bewegende wereld van verschillende kanten. Dit doen we samen met bezoekers én met inspirerende en prominente sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld. In het programma is bovendien volop ruimte om (nieuwe) relaties te ontmoeten.  

Wil jij deze editie van de CBG Collegedag ook niet missen? 

De officiële uitnodiging voor inschrijven volgt op een later moment. Houd hiervoor onze website en/of social media in de gaten.

De CBG Collegedag is een relatiedag voor (ziekenhuis)apothekers, (dieren)artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische humane/veterinaire industrie en overheid.

Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *