Nieuwe KNMP themakalender 2024

By | 20/11/2023

Voor het tweede jaar op rij heeft de KNMP een themakalender ontwikkeld. De KNMP Themakalender 2024 geeft een overzicht van revelante themaweken en -dagen in 2024 waarmee apothekers en hun team aan de slag kunnen, online én offline.

Denk bijvoorbeeld aan Dag van de Apothekersassistent, Wereld DNA-dag en de Week van Ons Water. De bijbehorende webpagina wordt regelmatig aangevuld en geüpdatet met informatie over de thema’s.

KNMP Themakalender 2024

Deze themakalender is onderdeel van de Toolkit zichtbaarheid, die de KNMP beschikbaar stelt voor apothekers om te werken aan de eigen zichtbaarheid. Apothekers vinden in de toolkit tips, goede voorbeelden en tools om zichzelf en hun teams zichtbaar(der) te maken als medicatiespecialist.

De KNMP zal aan enkele thema’s ook aandacht besteden. Apotheek.nl plaatst regelmatig content op Instagram en Facebook over (actuele) thema’s rondom medicijnen en medicijngebruik, zoals ramadan of hooikoorts. Deze posts zijn bedoeld voor patiënten en het breder publiek. De KNMP moedigt apothekers en apotheken aan om Apotheek.nl te volgen en de content te delen op hun eigen sociale kanalen.

Wie online (bijvoorbeeld op Facebook of Instagram) aandacht besteedt aan een van de thema’s op de themakalender, kan Apotheek.nl taggen. Die berichten kunnen dan gedeeld worden op de sociale mediakanalen van Apotheek.nl. Zo kunnen apothekers ook elkaars berichten over bepaalde thema’s zien.

Download de KNMP Themakalender 2024

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *