Inschrijving PRISMA-symposium 2024 geopend

By | 02/05/2024

De inschrijving voor het PRISMA-symposium 2024 is geopend. Het jaarlijkse symposium heeft als titel ‘The power of NETWORKING in pharmacy’ en vindt plaats op dinsdag 28 mei in Amsterdam. 

Programma PRISMA-symposium

Het programma van het PRISMA-symposium bestaat uit twee delen. In de ochtend lichten twee plenaire sprekers toe hoe zij de samenwerking organiseren met hun collega’s. Tijdens de aansluitende parallelle sessies presenteren onderzoekers hun actuele praktijkonderzoek.

Om ook onderzoekers uit het buitenland de mogelijkheid te geven voor het delen van hun farmaceutisch praktijkonderzoek, zal telkens een parallelle sessie in het Engels zijn. 

Nieuwe locatie

Het symposium is dit keer op een nieuwe locatie: de Double Tree Hilton, Amsterdam (direct naast het Centraal Station). Openbaar en ziekenhuisapothekers krijgen voor hun deelname vijf accreditatie-uren. 

Aanmelden

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *