Benoeming Jan Brouwer tot commissaris Kring-apotheek BV

By | 13/07/2009

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de heer Jan Brouwer benoemd tot commissaris van Kring-apotheek BV.

De heer Brouwer is voorzitter van de Raad van Bestuur van Super de Boer NV en bekleedt daarnaast diverse nevenfuncties, waaronder commissariaten bij Albron BV en Wehkamp. Hij is voorgedragen door aandeelhouder Alliance Healthcare Nederland. Ook de directie van VKAN BV, de vereniging van zelfstandige Kring-apothekers die 49% van de aandelen Kring-apotheek BV in eigendom heeft, is bijzonder verheugd met de benoeming van de heer Brouwer als commissaris

Sjaak de Vries, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Kring-apotheek BV: “Wij zijn opgetogen met de komst van Jan Brouwer. Met een commissaris van een dergelijk kaliber geeft Alliance Healthcare Nederland inhoud aan de ambitie om verder te investeren in Kring-apotheek. Hij neemt enorm veel kennis en ervaring mee op het gebied van retailkwaliteit en ondernemerschap, maar zeker ook op het terrein van de samenwerking met zelfstandige ondernemers en samenwerking met leveranciers.”

Over Kring-apotheek BV
De Kring-apotheekformule is een groeiend collectief van 318 apotheken die samen bouwen aan een vooruitstrevend klant- en zorggericht apotheekconcept. Kring-apotheek is met een marktaandeel van bijna 20% de marktleider in Nederland. Alliance Healthcare Nederland en Verenigde Kring-apothekers Nederland (VKAN) zijn de aandeelhouders van Kring-apotheek BV.

Author: Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes. Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *