Wetenschappelijke voorjaarsdag VJA: Anti Body ‘als het lichaam tegen je is’

Op woensdag 11 mei 2011 zal de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) weer haar wetenschappelijke voorjaarsdag organiseren. De jaarlijkse wetenschappelijke voorjaarsdag vindt plaats in Slot Zeist en heeft als thema Anti Body “Als het lichaam tegen je is”. Tijdens deze dag zullen veelbesproken onderwerpen omtrent auto-immunologische ziektebeelden besproken worden, dieper ingaand op de huidige farmacotherapie ervan.

Als afsluiting van het dagprogramma wordt een interessant debat ‘afwijkende distributie bijzondere geneesmiddelen’ gehouden, waarbij patiënt, zorgverlener, distributeur en zorgverzekeraar met elkaar in gesprek treden. De dag wordt afgesloten met een heerlijk walking diner.

Jonge Honden Prijs 2011
Elk jaar reikt de VJA, tijdens de VJA Wetenschappelijke Voorjaarsdag, de Jonge Hondenprijs uit. De Jonge Hondenprijs 2010/2011 is een onderscheiding voor een goed ontwikkeld en uitgevoerd farmaceutisch patiëntenzorg project. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt voor het meest innovatieve project. Het project wordt beoordeeld door vooraanstaande experts op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg.

link : http://www.vja.nu/pages/LSShowElementsPage_v2.asp?ListID=1772&articleid=131325:133652&token=137028412@RfbNffMaPebRajOa