Versoepelingen Rijksoverheid: isolatieduur verkort naar vijf dagen

By | 18/02/2022

Wie besmet is met het coronavirus, kan per vrijdag 18 februari 2022 na vijf dagen uit isolatie, in plaats van de huidige zeven dagen. Dat kan alleen als iemand 24 uur geen klachten meer heeft. Dat is het nieuwe isolatieadvies van de Rijksoverheid.

Q&A KNMP

Deze wijziging is opgenomen in de Q&A van de KNMP over het coronavirus. Deze Q&A’s, met vragen van apothekers over het coronavirus, de -vaccins en -maatregelen, worden continue door de KNMP bijgewerkt.

Sinds de start van de coronapandemie stelt de KNMP deze pagina’s met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden beschikbaar voor apothekers. Naast vragen over de isolutieduur zijn hierin ook vragen opgenomen over bijvoorbeeld PBM-pakketten en het gereedmaken van COVID-19-vaccins.

Vragen stellen

Apothekers kunnen ook contact opnemen met de KNMP via het e-mailadres coronavirus@knmp.nl voor schriftelijke vragen over het coronavirus en maatregelen.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *