PRISMA-symposium 2024 open voor abstracts en inzendingen prijzen

By | 08/01/2024

Apothekers kunnen tot 15 april 2024 hun abstract indienen voor het PRISMA-symposium 2024. Abstracts die aan de voorwaarden voldoen, komen in aanmerking voor een presentatie op het PRISMA-symposium 2024.

Abstracts indienen

Nederlands- of Engelstalige abstracts kunnen worden ingediend via onderstaande webformulieren. Het PRISMA-bestuur beoordeelt alle ontvangen abstracts.

PRISMA-symposium: save the date

Het PRISMA-symposium op dinsdag 28 mei 2024 in de Double Tree Hilton in Amsterdam heeft als titel ‘The power of NETWORKING in pharmacy’. Het programma bestaat uit twee delen.

In de ochtend lichten twee plenaire sprekers toe hoe zij de samenwerking organiseren in Denemarken of met huisartsen, en in de aansluitende parallelle sessies presenteren onderzoekers hun praktijkonderzoek.

Het PRISMA-bestuur reikt tijdens dit symposium de PRISMA-publicatieprijs uit. Deze prijs, vernoemd naar prof. dr. Albert Bakker, wordt uitgereikt aan de auteur van de beste internationale peer reviewed publicatie. Alle inzendingen die voor 11 maart zijn ingestuurd aan prisma@knmp.nl worden door het PRISMA-bestuur beoordeeld.

Aanmelden voor het symposium kan vanaf 24 april 2024.

Meer informatie

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *