NMVO werkt aan oplossing voor problemen rondom FMD-tool

By | 23/01/2023

De NMVO werkt aan een oplossing voor de structurele problemen rondom de FMD-tool. Apothekers hebben de afgelopen periode mogelijk beperkt of onvolledig inzicht gehad in de FMD-scans/alerts via de online tool. De NMVO verwacht dat de nieuwe oplossing in het eerste halfjaar van 2023 beschikbaar komt. Hierover worden apothekers geïnformeerd. 

FMD-scans

De NMVO wil apothekers van juiste inzichten voorzien omtrent FMD-scans, onder meer met geautomatiseerde periodieke rapportages. Met de huidige tool is dit niet mogelijk. Daarom wordt de tool niet langer door de NMVO ondersteund.

Om gewenste functionaliteiten goed en structureel neer te zetten, werkt de NMVO aan een nieuwe oplossing. Apothekers kunnen nog wel gebruikmaken van de NMVO Scanner Tools om de scanner goed in te stellen, zie hiervoor https://nmvo.nl/scanner en https://scanner-tool.nmvo.nl.  

Het is tijdelijk mogelijk om (beperkte) inzichten per mail op te vragen voor uw apotheek, meer informatie hierover is te lezen op deze pagina.  

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *