Geaccrediteerde Ge-Bu-toetsen nu beschikbaar bij CME-Online

Stichting Geneesmiddelenbulletin (Ge-Bu) heeft haar Ge-Bu-toetsen vrij beschikbaar gesteld op het leerplatform van CME-Online. CME-Online is aanbieder van geaccrediteerde nascholing voor onder andere huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers. De samenwerking is erop gericht om de onafhankelijke publicaties van de stichting zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Ge-Bu

Ge-Bu stelt zich ten doel rationele farmacotherapie en rationeel gebruik van medische hulpmiddelen te bevorderen. Daartoe verstrekt zij onafhankelijke en objectieve informatie over geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan artsen en apothekers via het onlinetijdschrift Geneesmiddelenbulletin. Middels de Ge-Bu-toetsen (ook wel CME-toetsen genoemd), kunnen professionals geaccrediteerd nascholen.

CME-Online

CME-Online heeft een leidende positie in het geaccrediteerd aanbieden van nascholing voor medisch professionals. Door de samenwerking met CME-Online heeft Ge-Bu met haar aanbod direct een groot bereik in de medische sector. Klanten van CME-Online vinden de Ge-Bu-toetsen direct in het vaste aanbod. Voor alle overige geïnteresseerden zijn de toetsen vrij beschikbaar op het leerplatform van CME-Online (cme-online.nl/ge-bu-toetsen).

Samenwerking

Beide partijen zien de samenwerking als een belangrijke stap in het breed toegankelijk maken van onafhankelijke, objectieve medische scholing. Door de krachten te bundelen kunnen zij meer medische professionals bereiken en bijdragen aan een hoog niveau van kennis en kunde binnen de medische sector.

Kijk voor meer informatie op:

Author: Geneesmiddelenbulletin

Het Geneesmiddelenbulletin stelt zich ten doel rationele farmacotherapie te bevorderen. Daartoe verstrekt zij onafhankelijke en objectieve informatie over geneesmiddelen aan allen die deze voorschrijven, afleveren of gebruiken. De belangrijkste activiteit betreft het periodiek uitgeven van het Geneesmiddelenbulletin. De inhoud komt tot stand in samenspraak met deskundigen in het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *