Farmaciestudenten ontvangen Jong Talent Aanmoedigingsprijzen

By | 28/11/2023

KNMP-vicevoorzitter Nicole Hunfeld reikte op 27 november de Jong Talent Aanmoedigingsprijzen uit aan vier studenten binnen de categorie farmacie en (bio)farmaceutische wetenschappen.

Jong Talent Aanmoedigingsprijzen

De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) kent de Jong Talent Aanmoedigingsprijzen jaarlijks toe aan studenten met de beste studieresultaten in het eerste jaar van een studie aan een Nederlandse instelling voor wetenschappelijk onderwijs. De KNMP is sponsor van de prijzen.

Winnaars

De winnaars van de Jong Talent Aanmoedigingsprijzen zijn:

  • Femke Boxman (Universiteit Leiden), 
  • Lars Doornbos (Rijksuniversiteit Groningen), 
  • Bram Schouten (Universiteit Utrecht)
  • Nora Schreuders (Vrije Universiteit Amsterdam).

De studenten ontvangen ieder een bedrag van € 500,-.

Hunfeld: “Deze vier studenten hebben al vroeg in hun studie laten zien dat ze zeer talentvol zijn. De KNMP wil hen graag aanmoedigen dat talent in te blijven zetten door het geven van een prijs.”

Onderwijs en onderzoek zijn de grondslag van het beroep en daarom vindt de KNMP het belangrijk om zulke talentvolle studenten al vroeg een podium te geven.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *