CBG Collegedag op 7 juni

CBG Collegedag 2016

CBG Collegedag 2016

Dit jaar organiseert het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) weer de Collegedag op woensdag 7 juni 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar staat de Collegedag ook in het teken van het afscheid van Bert Leufkens als voorzitter van het College. Reserveert u de datum alvast in uw agenda?

Programma en thema
De CBG Collegedag wordt jaarlijks georganiseerd rondom een centraal thema. Het thema van deze Collegedag is “Dilemma’s”. Een keur aan prominente sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld zal dit thema vanuit hun eigen unieke invalshoek benaderen tijdens het plenaire ochtendprogramma.

Bij het middagprogramma kunt u kiezen uit diverse workshops en lezingen door experts. Variërend van wetenschappelijke en farmaceutische ontwikkelingen tot maatschappelijke dilemma’s.

Jaarlijks trekt de Collegedag vele geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie, overheid en wetenschap.

Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *