Boeren Medical gaat verder onder de vlag van OneMed

By | 01/06/2017

OneMed Nederland neemt op donderdag 1 juni 2017 diabetesspecialist Boeren Medical over. Als onderdeel van het internationale OneMed vindt Boeren Medical een sterkere positie binnen de huidige dynamiek in de markt voor medische hulpmiddelen. Tot OneMed in Nederland behoren ook Bosman Medische Hulpmiddelen en De Diabeteswinkel.

Handelsnaam
Boeren Medical blijft onder de vlag van OneMed als handelsnaam bestaan. Klanten zullen daarmee weinig van de overgang merken, zij blijven dezelfde kwaliteitsproducten gebruiken en ontvangen dezelfde professionele dienstverlening. De bevlogenheid van Boeren Medical past goed binnen de cultuur van OneMed die zich kenmerkt als deskundig, betrokken en behulpzaam. OneMed richt zich daarbij op het verbeteren van zorguitkomsten voor consumenten tegen lagere kosten en met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dynamiek in de markt voor diabetes
De diabetesmarkt is blijvend in ontwikkeling. Zorgverzekeraars kopen tegen steeds lagere tarieven in en stellen tegelijkertijd hoge service- en kwaliteitseisen. Het blijven leveren van de juiste producten met de juiste begeleiding vraagt dan ook om innovatie. Hierbij is samenwerking in de gehele zorgketen – met zorgverleners, zorgverzekeraars, fabrikanten en natuurlijk de zorggebruiker zelf – essentieel.

Het bundelen van de expertise, netwerken en slagkracht van specialisten is nodig om de betere zorguitkomsten tegen lagere kosten ook daadwerkelijk te realiseren. Door de overname wordt Boeren Medical onderdeel van een vernieuwende en betrokken speler in Nederland.

Author: OneMed

OneMed is een toonaangevende Europese leverancier van medische hulpmiddelen en is actief in 12 landen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. OneMed Nederland voert de volgende handelsmerken: OneMed, Bosman Medische Hulpmiddelen en De Diabeteswinkel. OneMed neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus door te investeren in thema’s als preventieve zorg, dataveiligheid en privacy, milieu en eerlijke arbeid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *