Zijn patiëntengegevens wel veilig op uw printer?

AVG proof printer

Zoals bekend is het essentieel om patiëntgegevens veilig te bewaren. Met de nieuwe AVG wetgeving zijn apothekers zich ervan bewust dat het zeer belangrijk is dit te integreren in hun werkprocessen.

Een belangrijk element dat door veel apothekers over het hoofd wordt gezien is het kopiëren.

Onbevoegd uitlezen

Veel mensen weten niet dat de harde schijf in de printer een opslagmedium is. Hierdoor blijft elke kopie, print of scan opgeslagen als afbeelding en is daardoor voor een onbevoegde met slechte
bedoelingen uit te lezen. Als de printer vervangen wordt, dan wandelt de patiëntinformatie namelijk onbeveiligd de apotheek uit.

Beveiligingscertificaat

SHARP printers zijn als enige op de markt hiervoor beveiligd en beschikken over een beveiligingscertificaat. Door de DataSecurity Kit wordt de harde schijf dusdanig beveiligd dat dit past binnen de vereisten van de AVG-regulering.

Printer AVG Proof

Lopend contract

Heeft u heeft al een contract of onlangs een investering gedaan in een nieuwe printer? SHARP koopt dit af of vergoedt uw boekwaarde, waardoor u in de meeste gevallen ook nog eens goedkoper uit bent per maand!

Alles om u tegemoet te komen aan de verplichting en de wens om patiëntgegevens op de juiste manier te beveiligen. Dit alles in combinatie met een kostenbesparing!

Extra aanbieding

Voor apothekers die via Apothekersnieuws een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen is er een speciale actie. Als u voor 30 september 2019 een gesprek aanvraagt, zijn de eerste 3 maanden van een contract ook nog eens geheel zonder kosten!

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u informatie ontvangen over deze AVG-proof printers?

Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”12820″ title=”Zonder titel”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *