Website Z-Index nu gebruiksvriendelijker

By | 01/09/2016

Z-index
De vernieuwde website van Z-Index, leverancier van de G-Standaard, is gebruiksvriendelijker voor de bezoeker, met een veranderde indeling en een vernieuwde lay-out die zich aanpast aan tablet en mobiel.

Z-index.nl
De nieuwe indeling van Z-Index.nl richt zich op de belangrijkste vragen die de bezoekers van de website hebben. Zo heeft de G-Standaard een prominente plek gekregen. En het is op elke pagina mogelijk om naar veel geraadpleegde onderdelen te navigeren, bijvoorbeeld de functionele beschrijvingen die nodig zijn om de G-Standaard te implementeren.

Content begrijpelijker
De content van de nieuwe website is nu meer gericht op de eindgebruiker, zoals de openbaar apotheker. Zo is er informatie te vinden over de gebruikersraden, het maandelijkse productieproces van de G-Standaard en zijn er achtergrondartikelen te vinden over farmacotherapie en wet- en regelgeving, zoals over doorgeleverde bereidingen.

De oranje-grijze look van Z-Index is bewaard gebleven, maar in een modern jasje. De lay-out past zich bovendien aan aan het formaat van het beeldscherm, zodat de website op alle apparaten goed leesbaar is.

Over Z-Index
Z-Index verzamelt informatie over zorgproducten en plaatst deze in de G-Standaard, de databank die uitwisseling van informatie tussen zorgpartijen in Nederland mogelijk maakt. Zorgverleners en zorgverzekeraars gebruiken de gegevens uit de G-Standaard bij veel van hun processen, zoals voorschrijven, declareren en vergoeden.

Meer informatie
– Bekijk het vernieuwde Z-Index.nl

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *