Website Samen voor medicatieoverdracht.nl gelanceerd

Website Samen voor medicatieoverdracht.nl

De website Samenvoormedicatieoverdracht.nl is live. Via deze Nictiz-website van het programma Medicatieoverdracht lezen apothekers en andere zorgaanbieders, softwareleveranciers en patiënten over medicatieoverdracht.

Samen voor medicatieoverdracht.nl

De website biedt nuttige informatie over het medicatieproces, praktijkvoorbeelden, als ook antwoorden op veel gestelde vragen over medicatieoverdracht.

Programma Medicatieoverdracht

Het programma Medicatieoverdracht ondersteunt sectoren, leveranciers en regio’s bij de implementatie van de richtlijn ‘Overdracht van medicatiegegevens in de keten’ en het bijbehorende implementatieplan. In opdracht van het ministerie van VWS voert Nictiz het programmamanagement.

De feitelijke medicatieoverdracht speelt zorgbreed. Het is dan ook het hele werkveld dat zich inzet voor het programma Medicatieoverdracht. De KNMP is een van de ketenpartners.

Samen

De kracht van het programma Mediatieoverdracht zit in het ‘samen’. Dat geldt ook voor de programmawebsite ‘Samen voor medicatieoverdracht’. Zorgsectoren vertellen over hun voorbereidingen; zij delen kennis, ervaringen, successen en overwegingen. Zij willen hiermee andere deelnemers inspireren en meenemen in de voortgang die zij boeken in de overdracht van medicatiegegevens.   

Bezoek de website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *