Webinar Betrouwbare Geneesmiddelinformatie op de KNMP Kennisbank

By | 19/11/2020

Op donderdag 3 december 2020 vindt het webinar ‘Betrouwbare geneesmiddelinformatie’ op de KNMP Kennisbank plaats. Hoe komt de farmaceutische informatie op de KNMP Kennisbank tot stand? Hoe vindt u zo snel mogelijk waar u naar op zoek bent en hoe vertaalt u deze medische informatie voor uw patiënt?

Op deze vragen geven apothekers van het Geneesmiddel Informatie Centrum (GIC) antwoord tijdens het webinar op donderdag 3 december 2020 van 18.00 tot 19.00 uur.

Webinar

Voor veel apothekers is de KNMP Kennisbank de belangrijkste informatiebron. Tijdens het webinar krijgen de deelnemers inzicht in de bronnen de gebruikt worden bij het opstellen van de farmaceutische informatie op de KNMP Kennisbank.

Daarnaast komen de zoekfunctionaliteiten aan de orde waarmee apothekers zo snel mogelijk relevante informatie kunnen vinden. Tenslotte leren deelnemers wat het vernieuwde Apotheek.nl hen te bieden heeft.

Meer informatie

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *