Vul verantwoording aanvraag zorgbonus uiterlijk 6 juni in

By | 04/05/2021

Apotheken die de zorgbonus hebben aangevraagd dienen deze uiterlijk 6 juni 2021 te verantwoorden. De verantwoording geldt voor zorgaanbieders die in 2020 een subsidie hebben ontvangen vanaf € 25.000.

Zorgaanbieders die € 125.000 of meer aan subsidie hebben ontvangen dienen daarnaast een accountantsverklaring toe te voegen. Dat stelt Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) op haar website. Voor ontvangen subsidies onder de € 25.000 geldt dat er geen verantwoording hoeft te worden afgelegd.

Online verantwoordingsformulier

In april stuurde DUS-I een email naar de zorgaanbieders die in 2020 een subsidieaanvraag voor de zorgbonus hebben ingediend, met daarin een link naar het online verantwoordingsformulier. Dit formulier kan tot en met 6 juni 2021 worden ingevuld en verzonden.

Voor informatie over het verantwoorden en welke gegevens en documenten moeten worden aangeleverd zie de vragen en antwoorden op de website van DUS-I.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *