Uw mening over nieuwe geneesmiddelen bij DM2

Doe mee aan de online enquête van het IVM en maak kans op een gratis geaccrediteerde e-learningcursus ‘medicamenteuze behandeling van diabetes mellitus type 2’.

Toegevoegde waarde?

Wat is de toegevoegde waarde van de nieuwe middelen bij diabetes mellitus type 2 (DM2)? Wanneer is de klinische relevantie van deze middelen groot genoeg om opgenomen te worden in de richtlijnen?

Het IVM wil graag weten hoe u deze middelen beoordeelt. We nodigen u daarom uit om mee te doen aan een online enquête over de toegevoegde waarde van nieuwe geneesmiddelen bij DM2.

Online enquête

De enquête is bedoeld voor elke zorgverlener (arts, apotheker, praktijkondersteuner, diabetesverpleegkundige etc.) die in de dagelijkse praktijk te maken heeft met patiënten met DM2.

Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Elke 10e deelnemer krijgt gratis de geaccrediteerde e-learningcursus ‘medicamenteuze behandeling van diabetes mellitus type 2’. We verwerken alle resultaten anoniem.

Invullen

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking!

Author: Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik heeft een breed pakket van producten en diensten voor zorginstellingen, zorgverleners, zorgverzekeraars en bedrijven, overheden, patiënten-, belangen-, en beroepsorganisaties. Producten en diensten waarmee we onze missie proberen te volbrengen: zorgen voor een goed, veilig, en betaalbaar medicijngebruik in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *