Thie Watse Brouwer treedt toe tot directie Mediq

By | 28/05/2014

Met ingang van 1 juni 2014 neemt Thie Watse Brouwer plaats in de groepsdirectie van Mediq in de nieuwe functie van Executive Vice President Business Transformation. Brouwer richt zich op de verdere optimalisering en standaardisering van Mediq’s internationale bedrijfsprocessen.

Thie Watse BrouwerThie Watse Brouwer

Brouwer is sinds 2005 in dienst bij Mediq. Hij begon als operations directeur bij OPG Groothandel en was daarna onder meer CFO bij Byram Healthcare, de Amerikaanse business unit van Mediq. Zijn laatste functie was algemeen directeur Mediq Direct in Nederland.

Arthur de Bok, CEO: “De zorgwereld is volop in beweging en Mediq is hierin een belangrijke internationale speler. Mediq speelt in op de veranderende markt waarbij we streven naar een goede balans tussen kwalitatief hoogwaardige én betaalbare zorg. Door onze bedrijfsprocessen te harmoniseren, verhogen wij onze efficiëntie. Met zijn jarenlange internationale ervaring bij Mediq, zijn we ervan overtuigd dat Thie Watse de juiste man is om dit te realiseren.”

Author: MEDIQ

Mediq is een belangrijke speler in de internationale gezondheidszorg. Mediq heeft leidende marktposities in veertien landen. Iedere dag verbeteren we de kwaliteit van leven van miljoenen mensen, door ze te voorzien van medische middelen, medicijnen en bijbehorende zorg. Thuis, bij de huisarts, in het ziekenhuis of zorginstelling of via één van onze apotheken. Het bedrijf is opgericht in 1899 en het hoofdkantoor van Mediq is gevestigd in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *