Teatime in de medicinale tuin van het museum

Nieuws van: Persbericht nationaal farmaceutisch museum
Het nationaal farmaceutisch museum aan de Westhaven 29 te Gouda organiseert, in samenwerking met Traiterie Fanteur, op een zondag 22 mei a.s. van 13.00 tot 15.00 uur een high tea tussen de oude muren in de eeuwenoude tuin van het museum. Een besloten schaduwrijke tuin met hoge bomen en geneeskrachtige planten die werden en worden gebruikt voor medicatie.

Onder het genot van een kopje verse kruidenthee, sandwiches en zoetigheden, krijgt u de indruk hoe er vroeger werd omgegaan met de kruiden en hun geneeskrachtige werking. Dit aantrekkelijke en met zorg samengestelde arrangement kost € 32,50 p.p. en bestaat uit een door Traiterie Fanteur verzorgde high tea, een introductie over de geneeskrachtige werking van de kruiden, de geschiedenis van het geneesmiddel van vroeger tot nu en een zelfstandig bezoek aan het nationaal farmaceutische museum en medicinale tuin.

Reserveren is noodzakelijk en dit kunt u doen bij info@traiteriefanteur.nl, met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Doorgang kan plaatsvinden vanaf 15 personen.

Ook over andere arrangementen, zoals vergaderingen, bezoek museum met koffietafel, lunch, borrel of dinerarrangement in deze unieke en rustieke omgeving, willen wij graag met u meedenken.
www.farmaceutischmuseum.nl – 7 mei 2011