StiPCO-tegemoetkoming 2016 in maart overgemaakt

By | 28/02/2017

Openbaar apothekers die in aanmerking komen voor de StiPCO-tegemoetkoming 2016 krijgen deze in maart 2017 op hun rekening gestort. De uitbetaling vindt enkele weken later plaats dan eerder gecommuniceerd.

Tijdens de voorbereiding van de uitbetaling zijn een paar onverwachte technische onvolkomenheden gebleken. Omdat zorgvuldigheid van het hoogste belang is heeft de KNMP besloten om de StiPCO-uitbetaling, die dit jaar voor de eerste keer plaatsvindt, te verplaatsen van februari naar maart.

Over StiPCO
Met de scholing binnen StiPCO bereiden openbaar apothekers zich optimaal voor op de rol als farmaceutisch zorgverlener in de geïntegreerde eerstelijnszorg. Zij ontvangen een tegemoetkoming voor hun deelname.

De StiPCO-tegemoetkoming 2016 wordt alleen uitbetaald aan apothekers die de evaluatieformulieren voor hun StiPCO-scholingen hebben ingevuld. Ook moeten zij een uitbetalingsformulier hebben ingevuld met daarop de juiste bankgegevens.

Meer informatie
– Vragen? Stel deze via stipco@knmp.nl.
– Bekijk meer informatie over StiPCO

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *