SPITS Apeldoorn is verhuisd naar nieuwe locatie

By | 24/05/2017
SPITS Apeldoorn, Apeldoorn, baxter

Het nieuwe adres van SPITS Apeldoorn is: Oude Apeldoornseweg 35d, 7333 NR in Apeldoorn.

SPITS Apeldoorn is per 15 mei 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie. Hiermee is SPITS Apeldoorn de nieuwste GDS-apotheek (Geautomatiseerd geneesmiddeldistributiesysteem) van Nederland. De nieuwe vestiging voldoet aan de laatste wettelijke eisen en biedt volop ruimte voor verdere groei.

Erik Hoppenbrouwer, directeur SPITS Apeldoorn: “Na een voorbereiding van anderhalf jaar zijn we vorige week verhuisd naar de nieuwe locatie. We zijn trots op onze nieuwe faciliteit. Het gebouw voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, waaronder de GDS-norm. De verschillende processtappen zijn optimaal van elkaar gescheiden ter vermijding van verontreinigingen en verwisselingen. We gaan de principes van Lean Six Sigma toepassen om meer services aan te kunnen bieden aan onze klanten. We willen hen ook bedanken voor hun flexibiliteit voor en tijdens de verhuizing”.

Het nieuwe adres van SPITS Apeldoorn is:

– Oude Apeldoornseweg 35d, 7333 NR Apeldoorn (Google Maps)

Meer informatie: www.spitsbv.nl

Author: SPITS

SPITS BV is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Dit systeem ondersteunt apotheken in het zorg verlenen aan hun patienten in zowel de thuissituatie als in een instelling. SPITS is als deskundige organisatie verantwoordelijk voor het, per inname-moment, juist inpakken van de bestelde medicatie. Tevens biedt SPITS haar relaties, bij de overgang naar een geautomatiseerd distributiesysteem, begeleiding bij het implementatietraject. Deze begeleiding omvat zowel het opzetten van procedures binnen de apotheek als het opzetten van procedures binnen een instelling. De organisatie biedt daarmee een belangrijke ondersteuning in de geautomatiseerde geneesmiddelenvoorziening tussen apotheek en instelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *