Seminar: Wat is er aan de hand in Farmaland ?

Op 12 februari 2010 organiseert Erasmus Academie in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam het seminar ‘Wat is er aan de hand in Farmaland?’.

Voor dit seminar zijn een aantal interessante sprekers uitgenodigd, waaronder Marco Varkevisser (EUR), Jan Broeren (UVIT) en Eelke van der Veen (Tweede Kamer PvdA).

Erasmus Academie denkt met dit seminar een welkome dag van discussie te bieden aan een grote groep apothekers die op dit moment een turbulent jaar meemaken.

Kijk voor meer informatie: Wat is er aan de hand in Farmaland

Image: Suat Eman / FreeDigitalPhotos.net

3 thoughts on “Seminar: Wat is er aan de hand in Farmaland ?

 1. Dirk Medem

  Je nodigt die Jan Broeren toch niet uit,astublieft zeg! De man die beweerd dat als je eigen apotheker geen medecatie uitleg geeft, het maar naar de huisarts moet. Dat is zoiets als een chirurg maakt een fout, nou dan gaan we voortaan naar voor operaties maar naar de dierenarts.

 2. A.Jansen

  We weten bijzonder goed wat er aan de hand is in farmaland. Blijkbaar weet een van de aanstichters van de ellende dat nog niet en nodigt nu de ervaringsdeskundigen uit om het hen duidelijk te maken. Erasmus Universiteit heeft actief meegewerkt aan de theoretische inrichting van het Zorgstelsel zoals dit sinds 2006 disfunctioneert. Een experiment met terugval optie zoals de Erasmus Universiteit voor de start stelde.

  Laat de Erasmus Universiteit de ervaringsdeskundigen maar betalen om bij dit seminar in te spreken. Tarief van 15.000 euro per deelnemer voor eenmalige deelname van maximaal 4 uur is marktconform.

 3. Jaap Uithof

  En wat Eelke vd Veen gaat zeggen weet je ook al, hij kan net zo goed een bandje sturen, en luisteren doet hij sowieso nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *