Sectie AGM zoekt nieuw commissielid

By | 08/09/2022

De Sectie Apotheker Geneesmiddel & Maatschappij (AGM) is per december 2022 op zoek naar een nieuw commissielid. Kandidaten kunnen uiterlijk 27 september 2022 reageren.

Nieuw commissielid

AGM is op zoek naar een enthousiaste apotheker geneesmiddel & maatschappij die als lid van de AGM-commissie wenst te ontdekken, te leren en te groeien. De apotheker geneesmiddel & maatschappij oefent zijn professie op veel verschillende werkterreinen uit. Hierbij staat de deskundigheid over het geneesmiddel altijd centraal, in relatie tot het individu of in relatie tot maatschappelijke ontwikkelingen.

De AGM-commissie biedt graag mogelijkheden voor jonge apothekers geneesmiddel & maatschappij om zich verder te ontwikkelen. Leden die twijfelen of ze aan alle eisen voldoen, maar zich wel herkennen in de uitdaging, worden uitgenodigd om hun motivatie en cv in te sturen.

Solliciteren

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *