SBA Leerplein is uniek voor de apotheekbranche

SBA Leerplein

Op dinsdag 9 oktober 2018 lanceert de SBA het Leerplein tijdens het KNMP Congres. Het SBA Leerplein is uniek voor de apotheekbranche. Het is een beveiligd digitaal platform voor medewerkers én leidinggevenden, waar alles over persoonlijke ontwikkeling geregeld en vastgelegd kan worden.

SBA Leerplein

Jaargesprekken inplannen en verslagen en afspraken vastleggen en monitoren: dat kan allemaal – eenmaal geregistreerd – op het Leerplein. Ook is er via het Leerplein toegang tot de SBA Kennisbank met informatie die nuttig is bij professionele ontwikkeling in de apotheek, zoals hoe je een goed HR-beleid kunt vormgeven.

Je vindt hier handvatten onder andere voor het voorbereiden en uitvoeren van jaargesprekken, een POP of beoordelingsgesprekken, dus wat leidinggevenden en medewerkers zélf kunnen doen om die gesprekken goed voorbereid in te gaan. Dit en nog veel meer overzichtelijk voor medewerkers en leidinggevenden op één plek: het SBA Leerplein.

https://youtu.be/772MwREhEaQ

Cursussen

In de loop van 2019 breidt de SBA het Leerplein uit met de functionaliteit dat de gebruiker een overzicht heeft van geplande en gevolgde cursussen en kan zien welke relevante geaccrediteerde cursussen er verder in het aanbod zijn.

Nieuwe tool voor persoonlijke ontwikkeling

Ga vanaf 9 oktober 2018 naar www.sbaweb.nl/leerplein voor informatie en registratie en maak direct gebruik van deze nieuwe tool voor persoonlijke ontwikkeling.

Author: Stichting Bedrijfsfondsen Apotheek

De SBA (Stichting Bedrijfsfondsen Apotheek) bevordert de kwaliteit en continuïteit van het apotheekteam van de openbare apotheek. Dit doen wij door de ontwikkeling van medewerkers in hun beroep te stimuleren en faciliteren zodat zij krachtig in hun werk en loopbaan staan. Samen met werkgevers en werknemers uit de dagelijkse praktijk ontwikkelen wij hiervoor passende producten en diensten. De SBA wordt gefinancierd door alle openbare apotheken en wordt bestuurd door cao-partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *