René de Backker is Commercieel directeur 2014

By | 09/03/2015
Renée de Backker Alliance Healthcare

Renée de Backker Commercial Director Alliance Healthcare. Fotograaf: Van Assendelft Fotografie.

Met trots maakt Alliance Healthcare Nederland bekend dat René de Backker op donderdag 5 maart 2015 is uitgeroepen tot Commercieel directeur 2014. Dit gebeurde tijdens het Sales event van Sales Management Association (SMA), de beroepsvereniging voor sales professionals.

Tijdens het jaarlijkse commerciële topevent van de SMA werd de definitieve winnaar bekend gemaakt. De verkiezingsstrijd duurde enkele maanden. De jury is een samenstelling van commercieel leiders, sales professionals die zelf in de praktijk hebben ervaren wat de verkiezing inhoudt én specialisten op het gebied van recruitment en training en coaching.

De jury van de SMA prees René de Backker voor zijn rol als inspirator bij het doorbreken en innoveren van een traditioneel proces. Een enorme uitdaging gezien de zeer roerige tijden in de branche en de complexiteit van de internationale organisatie met meerdere stakeholders. Alliance Healthcare Nederland heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt van een traditionele groothandel tot één van de belangrijke service providers in de Nederlandse markt. De dienstverlening aan strategische partners en klanten is daarbij steeds centraal blijven staan.

Arvid Manneke, Managing Director Alliance Healthcare Nederland: “Wij feliciteren René van harte met het behalen van dit bijzondere resultaat. Hij en zijn team zijn continu bezig de diensten van Alliance Healthcare te verbeteren en te versterken. Zo hebben zij een sterke basis neergezet in de snel veranderende wereld van de zorg. Het is een mooie opsteker dat deze inspanningen zijn opgemerkt in de markt. Dit sterkt ons in onze ambitie om de ingeslagen weg te vervolgen. De zorg voor onze klanten staat hierbij centraal!”

René de Backker is sinds 2008 in dienst bij Alliance Healthcare Nederland en vanaf 2010 bekleedt hij de functie van Commercial Director.

Author: Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes. Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *