Oproep aan openbaar apothekers voor deelname vragenlijst opioïden

By | 06/05/2021

Het SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy roept openbaar apothekers op om deel te nemen aan een vragenlijst over opioïden. De responsen helpen om een beeld te krijgen van de inzichten van openbaar apothekers en de werkwijze rondom opioïdegebruik in de eerste lijn. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en duurt maximaal tien minuten.

TAPTOE-consortium

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het TAPTOE-consortium (Tackling and Preventing the Opioid Epidemic), dat passend opioïdegebruik wil bevorderen. De KNMP is partner van het TAPTOE-consortium. De resultaten worden gebruikt om passende ondersteuning te ontwikkelen in de vorm van bijvoorbeeld nascholing of interventies.

Upper

Apothekers die de vragenlijst reeds via UPPER hebben ingevuld, worden verzocht deze niet nogmaals in te vullen. Voor vragen over dit onderzoek kan men terecht bij Elsemiek Jansen – Groot Koerkamp, openbaar apotheker en junior onderzoeker bij de Universiteit Utrecht/SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy, via e.jansen@sirstevenshof.nl.

Vragenlijst

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *