Nieuwe website Bayer Schering Pharma, platform voor de toekomst

Bayer Schering Pharma lanceert vandaag officieel haar nieuwe website. www.bayerscheringpharma.nl geeft uitgebreide informatie over Bayer Schering Pharma en het portfolio van de farmaceutische divisie van Bayer. Naast informatie over Bayer Schering Pharma en de producten zoals bijsluiters, vindt de bezoeker informatie over de belangrijkste specialismen en indicaties van Bayer Schering Pharma en kan hij kennisnemen van het laatste nieuws, wat centraal staat op de site.

Gebruikersvriendelijkheid is een belangrijk uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe site. De structuur is bepaald door de behoeften van de bezoekers, en niet door de structuur van de organisatie. De navigatie is overzichtelijk en met de zoekmachine kan de sitebezoeker eenvoudig informatie vinden door het intypen van een enkel woord. De site is informatief en overzichtelijk en kenmerkt zich verder door visuele aantrekkelijkheid met veel foto’s en afbeeldingen en interactieve elementen zoals tag clouds.

De site wordt in de toekomst verder uitgebouwd met nieuwe onderdelen.

Bayer Schering Pharma
Bayer Schering Pharma – een divisie van Bayers subgroep Bayer HealthCare – behoort tot de grote aanbieders op de farmaceutische wereldmarkt. De onderzoeks- en businessactiviteiten zijn gericht op de volgende gebieden: Hematology/oncology, Diagnostic Imaging, General Medicine, Specialized Therapeutics. Met innovatieve producten tracht Bayer Schering Pharma een leidinggevende positie in te nemen in deze gespecialiseerde markten over de hele wereld. Door nieuwe idee├źn te gebruiken, wil Bayer Schering Pharma een bijdrage leveren aan de medische vooruitgang en streeft ze ernaar de kwaliteit van leven te verbeteren.

One thought on “Nieuwe website Bayer Schering Pharma, platform voor de toekomst

  1. Pingback: Bayer Schering lanceert nieuwe website | Pharmamarketeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *