Nieuw Apothekerscollectief! Premie 2011 € 97,37

Als apotheker wordt u steeds vaker geconfronteerd met het naturabeleid van zorgverzekeraars. Een situatie die u een doorn in het oog zal zijn. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. Dat dit ook anders kan, bewijst ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ voert geen preferentiebeleid zodat u niet wordt beperkt in uw keuzevrijheid.

U bepaalt
Door geen preferentiebeleid te voeren wordt elk geneesmiddel vergoed dat voorkomt op de lijst van geneesmiddelen, samengesteld door de minister van Volksgezondheid. Ook als het niet de goedkoopste variant is. U kunt het dus gewoon leveren, zodat u weet waar u aan toe bent.

Relatie management
Uw relaties zullen de komende jaren steeds vaker geconfronteerd worden met de haken en ogen van het preferentiebeleid van de zorgverzekeraars. Wanneer de arts alleen de hulpstof noteert heeft dat consequenties voor u en uw klanten. Vanuit de zorgplicht heeft u de mogelijkheid om uw relaties te informeren over de mogelijkheden die het apothekerscollectief via ONVZ de patiënten kan bieden.

Zorgverzekering
Speciaal voor u als apotheker of medewerker in een apotheek is er nu de mogelijkheid om deel te nemen aan een apothekerscollectief. Zodat u niet alleen als zorgverlener, maar ook als verzekerde kan rekenen op keuzevrijheid. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke korting van 9% op de basisverzekering (€ 97,37) en 12% op de aanvullende verzekeringen. Ook voor klanten van de apotheek zijn er speciale kortingen geregeld via Apothekerscollectief.nl.

Waarom dit initiatief
Voor u als professional in de zorg betekent keuzevrijheid ruimte om invulling te geven aan uw vak en expertise. Daarom bent u, binnen de richtlijnen van uw beroepsgroep, bij ONVZ aan zet. U bepaalt wat er moet gebeuren, uiteraard samen met uw klant. Zo min mogelijk geremd door de beperkende regels van een zorgverzekeraar. ONVZ wil niet op uw stoel zitten, maar wel de beste zorg voor uw klanten. En die kunt u leveren.

Meer informatie? Kijk op www.apothekerscollectief.nl of bel 0546-850407

Apothekerscollectief.nl is een initiatief van Raymond Harmsen, directeur van Hapré Zorg en Inkomen en WerkGezondsheidCentrum Oost (een samenwerking tussen artsen/fysiotherapeuten/arbo- en verzuimmanagement en www.lekkernaarjewerk.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *