Minister-president Ierland bezoekt Janssen Biologics

By | 07/01/2016
Ierse Minister President bezoekt Janssen Biologics

Ierse Minister President bezoekt Janssen Biologics

De minister-president van Ierland, Enda Kenny, heeft op 7 januari 2016 een bezoek gebracht aan de productielocatie van Janssen Biologics in Leiden.

Het doel van zijn bezoek was het ontmoeten van Ierse contractpartijen, waarmee Janssen Biologics samenwerkt op het gebied van fabrieksontwerp en constructie. De Ierse minister-president heeft de vaccinfabriek in aanbouw bezocht en werd o.a. vergezeld door de Ierse ambassadeur in Nederland, John Neary.

Janssen Biologics General Manager Henri van Drunen: “Binnen ons bedrijf is er veel uitwisseling en kruisbestuiving tussen Nederland en Ierland en we waren dan ook blij dat we de minister-president mochten verwelkomen”.

Author: Janssen

Janssen is een onderdeel van Johnson & Johnson , één van de grootste en meest gerespecteerde Health Care bedrijven ter wereld. Johnson & Johnson is in 57 landen actief via meer dan 250 dochterondernemingen. Alle farmaceutische activiteiten van Johnson & Johnson zijn onder de naam 'Janssen' gebundeld. In het verleden werden onze activiteiten uitgevoerd onder verschillende namen, bijvoorbeeld Janssen Pharmaceutica, Janssen-Cilag, Tibotec, Centocor en Ortho-Biotech. Al deze bedrijven hadden en hebben één gezamenlijk doel en zijn daarom sinds september 2010 gebundeld onder één naam en één logo, wat u overal ter wereld kunt herkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *