Methotrexaat Teva Pen in zes talen beschikbaar

By | 04/05/2017

Teva Nederland blijft haar producten evalueren en verbeteren. Zo hebben wij begrepen dat er een behoefte is aan vertalingen van de patiënteninstructie van de Methotrexaat Teva Pen.

Methotrexaat Teva Pen

Om in deze behoefte te voorzien is de patiënteninstructie naar de volgende talen vertaald:
– Engels
– Arabisch
– Turks
– Frans
– Duits
– Fries

De patiënteninstructie is als PDF te vinden op www.mtxteva.nl. Deze staat op zowel de patiëntenpagina als de zorgverlenerspagina.

Mocht u een aantal geprinte versies willen ontvangen, of heeft u andere vragen, neemt u dan contact op met uw accountmanager of met customer services van Teva Nederland op 0800 – 022 8400.

Author: Teva Nederland

Teva in Nederland is een allround farmaceutisch bedrijf, gevestigd in Haarlem, dat actief is in de verkoop en productie van geneesmiddelen, toedieningshulpmiddelen en zelfzorgproducten. Teva Nederland is onderdeel van Teva Pharmaceutical Industries. De Nederlandse bedrijfsactiviteiten van Teva bestaan uit verkoop & marketing en productie. In Nederland is Teva een van de grootste leveranciers van medicijnen.

One thought on “Methotrexaat Teva Pen in zes talen beschikbaar

  1. E.R. Wong Lun Hing

    Waarom een speciale vertaling in het Fries? Laat die Friezen maar eens integreren. We leven gewoon in Nederland. Als de Friezen geen Nederlands kunnen verstaan, moeten ze maar inschrijven op een inburgeringscursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *