Medicijnjournaal oktober 2015

Het Medicijnjournaal geeft het laatste nieuws over nieuwe geneesmiddelen. Het journaal is bedoeld om op een prettige en praktische wijze het thema nieuwe geneesmiddelen op de FTO-agenda te zetten.

Medicijnjournaal oktober 2015

Dit journaal besteedt onder andere aandacht aan een nieuw type insuline, de NHG-Standaard Pijn, een nieuw middel tegen prikkelbaredarmsyndroom en nieuw ontdekte bijwerkingen van noscapine en van protonpompremmers. Lees hier de korte samenvatting over de onderwerpen die in dit journaal aan bod komen. Dit Medicijnjournaal is ontwikkeld met steun van het ministerie van VWS.

Wilt u dit journaal bekijken met uw FTO-groep, maar heeft u geen internetverbinding? Stuur een e-mail naar medicijnbalans@medicijngebruik.nl, dan ontvangt u een link om het journaal te downloaden.

Author: Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik heeft een breed pakket van producten en diensten voor zorginstellingen, zorgverleners, zorgverzekeraars en bedrijven, overheden, patiënten-, belangen-, en beroepsorganisaties. Producten en diensten waarmee we onze missie proberen te volbrengen: zorgen voor een goed, veilig, en betaalbaar medicijngebruik in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *