Martin Favié gaat stoppen als Bogin voorzitter

By | 11/10/2018

Martin Favié is sinds 2013 voorzitter van Biosimilars & generieke geneesmiddelenindustrie Nederland. Hij kiest ervoor om vanaf januari 2019 terug te treden, als er een geschikte opvolger is gevonden.

“Ik heb mijn functie de afgelopen zes jaar met veel plezier vervuld. Nu is het tijd om mijn andere interesses aan bod te laten komen,” aldus Favié.

Tot een opvolger is aangesteld, blijft Favié namens de leden van Bogin de belangen van Biosimilars en generieke geneesmiddelen in Nederland en Europa behartigen.

Martin Favié

Drs. Martin Favié, voorzitter Bogin.

Author: Bogin

De Bond van de Generieke Geneesmiddelenindustrie Nederland (Bogin) is de belangenorganisatie van generieke geneesmiddelenfabrikanten. De Bogin is opgericht in 1987 en is de spreekbuis van haar leden (fabrikanten). Daarnaast vertegenwoordigen ze hun leden in platforms en netwerken (overleg met ministeries, beroepsorganisaties, bestuursorganen). Bogin stimuleert kwaliteitssystemen en gedragscodes en houdt zich bezig met het bevorderen van de marktpositie van haar leden. Daarbij richten ze zich onder meer op het stimuleren van marktwerking en het beïnvloeden van nationale en Europese regelgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *