Leer vaccineren in training ‘Vaccineren door apothekers’

By | 28/10/2022

Eind november biedt de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA) op drie verschillende locaties in Nederland een training ‘vaccineren door apothekers’ aan. Hiermee wil de VJA graag zo veel mogelijk apothekers in staat stellen om te kunnen vaccineren.

Apothekers vaccineren

Na een succesvolle pilot in Friesland waarbij apothekers ook bijdroegen aan het vaccineren tegen het coronavirus, biedt de VJA nu een training aan om apothekers te scholen in het vaccineren.

De training bestaat uit een theoretisch deel over vaccineren en een praktisch deel waarbij intramusculaire toediening wordt geoefend. Ook krijgen apothekers handvatten om het vaccineren in de praktijk te brengen in de wijk of buurt.

Training

De training neemt één dagdeel in beslag en wordt gegeven op 25 november in Groningen, 26 november in Oisterwijk (Brabant) en 28 november in Naarden. Ook apothekers die geen lid zijn van de VJA kunnen deelnemen.

Inschrijven voor training

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *