KNMP zoekt apotheker

By | 29/03/2022

De KNMP is per juli 2022 op zoek naar een enthousiast en gedreven lid voor het KNMP-bestuur, tevens voorzitter van de Sectie Apotheker Geneesmiddel & Maatschappij (AGM).

Het gaat om een verbindende apotheker geneesmiddel & maatschappij met bestuurlijke ervaring. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen en profielschets kunnen tot 12 april 2022 reageren.

KNMP

De KNMP is de vereniging van alle apothekers in Nederland. Ontwikkelingen in de maatschappij stellen de apotheker voor uitdagingen en bieden ook kansen. Het KNMP-bestuur overziet deze ontwikkelingen en geeft richting aan de koers van de KNMP.

Sectie Apotheker Geneesmiddel & Maatschappij

De Sectie AGM brengt apothekers samen die werkzaam zijn op het snijvlak van geneesmiddel en maatschappij. Hierbij staat de deskundigheid over het geneesmiddel altijd centraal, in relatie tot het individu of in relatie tot maatschappelijke ontwikkelingen.

Meer informatie

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *