KNMP: wildcards voor viering 25 jaar openbaar apotheker

By | 30/05/2022

De KNMP stelt 10 wildcards ter beschikking aan leden die de viering van 25 jaar openbaar apotheker willen bijwonen. Op 7 juni is in Woerden een symposium dat in het teken staat van dit jubileum. In 1995 voerde de KNMP de verplichte registratiefase in en de vijfjaarlijkse herregistratieplicht voor opname in het KNMP-register.

25 jaar openbaar apotheker

Vanwege de coronapandemie is de daadwerkelijke viering van 25 jaar openbaar apotheker uitgesteld, maar de KNMP schenkt nu graag speciale aandacht aan dit bijzondere moment. Daarom ontvangen alle openbare apotheken in de week van 7 juni 2022 een slagroomtaart voor het apotheekteam.

WSO-voorzitter Steven Verhagen-Smits: “Ons beroep is al eeuwenoud, maar de afgelopen jaren hebben er enorme ontwikkelingen plaatsgevonden. Dat is reden voor een feestje.”

Symposium

Op 7 juni vindt in Woerden een symposium plaats, waar de KNMP met de genodigden op feestelijke wijze stilstaat bij 25 jaar opleiden van openbaar apothekers. Tijdens dit evenement in Kasteel Woerden is ook de lancering van het Charlotte Jacobs Instituut (CJI), het KNMP-opleidingsinstituut voor de openbare farmacie.

De aanvang is 12.30 uur met een inloop en lunch. Prof. dr. Roger Damoiseaux, WSO-voorzitter Steven Verhagen-Smits, prof. dr. Toine Pieters, prof. dr. Richard Dekhuijzen, dr. Jeroen van der Pol, dr. Ankie Hazen en KNMP-voorzitter Aris Prins zullen spreken.

Leden kunnen zich melden bij: evenementenbureau@knmp.nl

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *