KNMP webinar ‘Kennismaking met het WSO-bestuur’

By | 09/09/2021

Het WSO-bestuur houdt op 28 september een webinar ‘Kennismaken met het WSO-bestuur’. Tijdens dit webinar kunnen leden van de wetenschappelijke sectie openbaar apothekers (WSO) nader kennismaken met de WSO-bestuursleden en horen waar zij zich voor inzetten.

Aan de orde komen relevante dossiers van het WSO-bestuur, zoals operationalisatie van de toekomstvisie, Professionele Standaard, vervolgopleiding en kaderapothekers.

Webinar Richtlijn Consultvoering

Voorts vindt er op 1 november 2021 een webinar plaats waarin de Richtlijn Consultvoering centraal staat. Deze richtlijn maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van de Professionele Standaard. Tijdens het webinar komen de belangrijkste onderdelen uit de richtlijn en implementatiematerialen aan bod.

Ook wordt casuïstiek uit de praktijk besproken en gaan deelnemers interactief met elkaar aan de slag om van een gesprek met de patiënt een consult te maken.

  • Voor dit webinar is accreditatie aangevraagd.

Meer informatie en aanmelden

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *