KNMP voorzitter treedt af

By | 18/07/2014

Rik van der Meer heeft om persoonlijke redenen zijn voorzitterschap van de KNMP neergelegd. Dat heeft de heer Van der Meer aan zijn mede-bestuursleden laten weten.

Het bestuur van de KNMP heeft respect voor zijn besluit, maar betreurt het vertrek van de heer Van der Meer. Van der Meer is in 2012 als eerste voorzitter in de geschiedenis van de KNMP door de leden tot voorzitter gekozen.

Onder het voorzitterschap van Rik van der Meer is een aantal belangrijke stappen gezet voor de erkenning van apothekers als de medicijnexpert en zorgverlener naast de patiƫnt en diens arts en wijkverpleegkundige. Ook is onder zijn leiding de governance van de KNMP ingrijpend gemoderniseerd.

Het bestuur van de KNMP bedankt Rik van der Meer voor de goede samenwerking en zijn grote inzet voor de KNMP en de belangen van apothekers.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *