KNMP-voorzitter Aris Prins herbenoemd voor tweede termijn

By | 16/12/2022

De AV van de KNMP heeft Aris Prins herbenoemd als voorzitter van de KNMP. Dit betekent dat Prins andermaal voor een termijn van drie jaar aan het KNMP-bestuur is verbonden.

Aris Prins: “Ik ben blij met het vertrouwen van de leden. Het bestuur zet zich ten volle in voor de vereniging, waarbij samenwerking het sleutelwoord is.”

KNMP-bestuur

Nieuw in het KNMP-bestuur is Jos Lüers. Hij maakte al deel uit van het WSO-bestuur, dat hij met ingang van 15 december 2022 als voorzitter gaat leiden voor een periode van tenminste zes maanden. Bij de eerste AV in 2023 volgt een verkiezing voor de vacature in het KNMP-bestuur, die is ontstaan na het vertrek van Steven Verhagen-Smits. Eerder dit jaar trad openbaar apotheker Jeroen Mentink toe tot het sectiebestuur van de WSO.

De AV van de KNMP gaf ook haar fiat aan de benoeming van Faisal Aiobi in de AGM-commissie. Hij volgt Linda Härmark op. Tijdens de AV werd ook afscheid genomen van Sijtze Blaauw, de secretaris van het KNMP-bestuur.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *