KNMP Voorjaarscongres: korting bij vroegtijdig aanmelden

By | 04/02/2020

Deelnemers aan het KNMP Voorjaarscongres 2020 krijgen korting als zij zich vóór vrijdag 6 maart 2020 inschrijven. Zo zijn de kosten voor KNMP-leden bij voorinschrijving € 105 (excl. btw). Wie zich op de dag zelf aanmeldt, betaalt € 140 (excl. btw).

KNMP Voorjaarscongres 2020

Het congres vindt plaats op dinsdag 10 maart in het Beatrix Theater te Utrecht en heeft als thema Adembenemend. Niet-leden (wel apotheker/zorgverlener in het BIG-register) betalen bij voorinschrijving vóór 6 maart € 440 (excl. btw) en op de dag zelf € 500 (excl. btw). De deelnamekosten voor kandidaat-leden zijn € 25 (incl. btw). Op de dag zelf inschrijven kan, maar dan bedragen de deelnamekosten € 35 (incl. btw).

Accreditatie

Het congres is voor openbaar apothekers en voor ziekenhuisapothekers geaccrediteerd met 4 uur. De lunchworkshop is voor openbaar en ziekenhuisapothekers geaccrediteerd met 1 uur.

Inschrijven

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *