KNMP nodigt openbaar apothekers uit voor knelpuntenanalyse KNMP-richtlijn Patiëntendossier

By | 14/10/2022

De KNMP nodigt openbaar apothekers uit om mee te denken over de knelpuntenanalyse van de KNMP-richtlijn Patiëntendossier. Geïnteresseerde leden kunnen zich inschrijven voor één van de bijeenkomsten begin november 2022.

KNMP-richtlijn Patiëntendossier

In de KNMP-richtlijn ligt de basis voor het verlenen van farmaceutische zorg aan de patiënt toegespitst op zijn situatie. Bovendien is de richtlijn belangrijk voor het positioneren van de openbaar apotheker. Na autorisatie zal de richtlijn  worden opgenomen in de Professionele Standaard Farmaceutische Zorg.

Deelnemers aan de bijeenkomsten ontvangen voorafgaand een aantal vraagstukken over het patiëntendossier. De vraagstukken gaan onder andere over beheer van het farmaceutisch dossier door de apotheker, de zorgrelatie met de patiënt en continuïteit van farmaceutische zorg.

Data en tijden

Dinsdag 1 november10.00 – 12.00 uur inclusief lunch (locatie Alexanderzaal KNMP, Den Haag)
Donderdag 3 november10:00 – 12:00 uur (online)

Aanmelding en accreditatie

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per bijeenkomst. Deelname is gratis. KNMP-leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar medicatieoverdracht@knmp.nl

Accreditatie voor de bijeenkomst is aangevraagd.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *