Kalman Petro nieuwe Managing Director Alliance Healthcare Nederland

By | 24/08/2017

Kalman Petro start per 18 september 2017 bij Alliance Healthcare als Managing Director. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring in de farmaceutische en gezondheidszorgsector met zich mee. Laatstelijk was hij Managing Director Europe bij de Fagron Group.

Kalman Petro

De heer Petro heeft veel expertise en ervaring opgedaan in de groothandelssector, in het bijzonder op de gebieden van marketing, verkoop en inkoop. Voorheen vervulde hij belangrijke leidinggevende functies bij Fisher Pharma, Aurobindo Pharma, Actavis en Celesio.

Deze benoeming volgt op de beslissing van de heer Arvid Manneke om terug te treden. De heer Manneke was sinds 2007 Managing Director van Alliance Healthcare Nederland.

Kalman Petro

Alliance Healthcare Nederland kondigt de benoeming aan van Kalman Petro als Managing Director.

Alliance Healthcare
Author: Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes. Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance.

One thought on “Kalman Petro nieuwe Managing Director Alliance Healthcare Nederland

  1. Ineke Huyskens

    Is er al een nieuwe apotheker of iemand die heel goed weet Wat Hij of zij doet en verstand heeft van de Fharmaceutische zorg. Want dat is heel erg hard nodig in Benu Apotheek Gageldonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *