Jan-Pieter Hallema benoemt tot groepsdirecteur retail

By | 10/12/2019
Jan-Pieter Hallema
Jan-Pieter Hallema

Jan-Pieter Hallema (50) is per 1 maart 2020 benoemd tot nieuwe groepsdirecteur retail van Brocacef Groep en wordt daarmee ook bestuurder van BENU Nederland B.V. Hallema volgt Bart Tolhuisen op die vanaf die datum groepsdirecteur financiën wordt. 

Brocacef

Brocacef zet zich als zorgpartner dagelijks in voor de gezondheid van mensen, in alle verschillende fases van hun leven. Het doel is daar te zijn waar de zorgconsument behoefte heeft aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en/of medische hulpmiddelen.

Peter de Jong

Peter de Jong, voorzitter groepsdirectie Brocacef Groep, over de benoeming van Jan-Pieter Hallema: “Wij zijn heel blij dat Jan-Pieter de overstap maakt naar Brocacef Groep en bestuurder wordt van BENU Nederland. Zijn specifieke achtergrond maakt hem geschikt ons te helpen onze ambitie te realiseren om de nummer één zorgpartner te worden, waar mensen bewust voor kiezen.” 

Jan-Pieter Hallema

Jan-Pieter Hallema startte in 1997 zijn loopbaan als openbaar apotheker. De laatste 10 jaar was hij directeur van Medsen Apotheken en de centrale bereidingsapotheek Ceban. Daarvoor was hij directeur bij Thio Pharma Apotheken en regiomanager bij Mediq Apotheken.

Jan-Pieter is bestuurslid van de Associatie van Keten Apotheken (ASKA) en van de Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA). 

Author: Brocacef

Brocacef Groep, gevestigd in Maarssen is een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. Naast de distributie van geneesmiddelen en medische producten, ontwikkelt en implementeert Brocacef Groep apotheek- en farmaceutische zorgconcepten. Brocacef Groep is onderdeel van de PHOENIX group in Mannheim en van Celesio AG, gevestigd in Stuttgart.

2 thoughts on “Jan-Pieter Hallema benoemt tot groepsdirecteur retail

  1. Ineke Huyskens

    Als we echt een top apotheek willen worden. Is dat heel erg hard nodig. Want in de tijd van het Mexicaanse griep virus was dat ook zo. Mijn naam is Ineke Huyskens. Ik kom uit de tijd van een Baas. En dat was René Raaimakers. Zijn gedachten was er goed lopende Apothheek van te maken maar is destijds uit zijn eigen apotheek gezet. Waar ik het absoluut niet mee eens was. Nu leid hij aan de ziekte van Parkinson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *