IVM nodigt je uit om input te leveren voor nieuwe werkvormen in FTO-werkmateriaal

Wil je helpen onze FTO-materialen nog beter te maken? Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) is altijd op zoek naar manieren om het FTO-materiaal te innoveren. We oriënteren ons op vernieuwing door het toepassen van digitale en interactieve werkvormen. Tijdens een focusgroepbijeenkomst laten we verschillende digitale en interactieve werkvormen zien, die we vervolgens gezamenlijk bespreken.

FTO-groepen

Hiervoor zijn we op zoek naar huisartsen en apothekers van FTO-groepen die hun mening en wensen over interactieve en digitale werkvormen in FTO willen delen. Ook willen we graag weten welke praktische aspecten belangrijk zijn om deze werkvormen daadwerkelijk toe te kunnen passen in het FTO.

Aanmelden

Wil je meedenken over digitale en interactieve werkvormen voor het FTO? Heb je ideeën om het FTO-werkmaterialen te verbeteren met digitale en interactieve werkmaterialen? Meld je dan nu aan voor één van de focusgroepbijeenkomst door een e-mail te sturen naar Frank Sutton – f.sutton@medicijngebruik.nl.

Voor wie?

Deze focusgroepbijeenkomst is bedoeld voor huisartsen en apothekers die zijn aangesloten bij een FTO-groep. Het FTO-niveau is hierbij niet relevant.

Wanneer?

  • Vrijdag 5 april van 10.00 tot 11.30 uur
  • Donderdag 11 april van 10.00 tot 11.30 uur
  • Donderdag 11 april van 13.00 tot 14.30 uur
  • Donderdag 18 april van 13.30 tot 15.00 uur
  • Vrijdag 19 april van 13.30 tot 15.00 uur

Focusgroepbijeenkomst

De focusgroepbijeenkomst neemt anderhalf uur in beslag en wordt bij het IVM in Utrecht, Churchilllaan 11 gehouden. Deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding.

Ben je als FTO-groep geïnteresseerd om mee te denken? Dan bestaat de mogelijkheid voor het organiseren van een focusgroepbijeenkomst op locatie. Meld je FTO-groep aan via f.sutton@medicijngebruik.nl.

Voor meer informatie kan je ook mailen met Frank Sutton.

Author: Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik heeft een breed pakket van producten en diensten voor zorginstellingen, zorgverleners, zorgverzekeraars en bedrijven, overheden, patiënten-, belangen-, en beroepsorganisaties. Producten en diensten waarmee we onze missie proberen te volbrengen: zorgen voor een goed, veilig, en betaalbaar medicijngebruik in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *